top of page
Zoeken
  • Garage Van Bortel

Zelf eens een volledig elektrische gezinswagen ervaren?

Het belooft een duurzame zomer te worden voor Renault. Het Franse automerk heeft aangekondigd dit seizoen de nieuwe Renault Mégane E-tech Electric te onthullen. Een volledig elektrische gezinswagen met aandacht voor milieuvriendelijk rijden en gebruiksvriendelijkheid. Nu al wordt de nieuwe telg van de Renault-familie geprezen in meerdere vaktijdschriften.


vakantie met een minibus

Renault lijkt met deze volledig elektrische gezinswagen te voldoen aan alle belangrijke criteria voor bestuurders. Ervaring leert dat men graag wil rijden zonder CO2-uitstoot, maar soms praktische problemen tegenkomt zoals een lange laadtijd en beperkte afstand. Een andere valkuil is dat full elektrisch rijden ten koste kan gaan van het comfort. Dit maakt gezinnen soms terughoudend om over te gaan op een elektrische wagen. Dit alles vangt de Mégane E-Tech Electric op met een compacte batterij die goed is voor 450 kilometer en een snelle oplaadtijd kent.


Zoals gezegd is men bij de nieuwe Mégane niet zuinig geweest op gebruiksgemak. Het comfortabele interieur wordt gecomplimenteerd door een versnellingspook geplaatst achter het stuur, waardoor er extra ruimte is in het midden van de wagen. De bestuurder kan vertrouwen op het intuïtieve besturingssysteem. Heeft u een android telefoon? Dan zult u snel wennen aan het OpenR Link infotainmentsysteem, deze is namelijk geïnspireerd door het Android Automotive systeem. Dankzij deze software communiceert uw telefoon probleemloos met de auto en zijn nuttige apps gekoppeld, waaronder Google Maps als navigatie en Spotify.


Ontdek rijden zonder CO2-uitstoot


Na alle positieve commentaren is de nieuwe Mégane een belofte voor de toekomst. Niet alleen wordt rijden zonder CO2-uitstoot nog toegankelijker, ook wordt er rekening gehouden met de toekomst van de auto. De batterijen zijn dan ook voor 98% recycleerbaar, waarmee de Mégane bijdraagt aan toekomstige generaties.


Nieuwsgierig naar de Mégane E-Tech Electric? Vanaf de zomer van 2022 is hij te bezichtigen bij Garage van Bortel.


Contacteer ons of breng een bezoek aan de showroom.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page