Renault logoWhite.png
logo total energies

Autoverhuur

Personenwagens of minibussen te huur

Verhuist u binnenkort of vertrekt u op vakantie, maar heeft u niet meteen een eigen voertuig ter beschikking? Dan kan u bij Garage Van Bortel in Kontich online een auto huren vanaf slechts € 45,00 per dag.

Personen van minstens 23 jaar, woonachtig in de provincie Antwerpen, kunnen bij ons zoal een klassieke wagen en een minibus huren. Een voorwaarde daarbij is dat u in het bezit bent van een geldige Belgische identiteitskaart en een rijbewijs.

Accessoires als dakstaven & winterbanden mogelijk

Vooraf vragen we u om een voorschot van € 125,00 per huurwagen aan ons over te maken, zodat uw gewenste voertuig zeker op voorraad is. Verder rekenen we voor kleine wagens een waarborg van € 350,00 aan, voor grotere wagens bedraagt die € 500,00. Die waarborg kan u eenvoudig met een kredietkaart betalen als u uw wagen komt ophalen.

Als u dat wenst, kan u uw huurwagen laten uitrusten met accessoires zoals dakstaven, dakkoffers en winterbanden. Ten slotte vermelden we graag nog dat we al onze huurwagens met een volle brandstoftank meegeven. We verwachten dan ook van onze klanten dat ze die volgetankt terugbrengen.

Auto huren regio antwerpen

Een wagen huren? Onze huurvoorwaarden op een rij

Krijgt u graag een overzicht van al onze verhuurtarieven? Dan kan u onze prijslijst hieronder eenvoudig downloaden. Voor verdere vragen over onze autoverhuur in Antwerpen kan u ons altijd aanspreken.

Een personenwagen of minibus huren?

Maak vandaag nog uw afspraak in onze garage!