Renault logoWhite.png
logo total energies

Renault

Garage met personenwagens van Renault

Of u nu een klassieke gezinswagen wil aanschaffen of een praktische minibus voor ogen heeft, bij Garage Van Bortel Kontich vindt u een eindeloos aanbod. Als erkend dealer van het merk Renault kunnen wij dé geschikte auto voor uw situatie aanbevelen. We houden daarbij rekening met uw gezinssamenstelling, rijstijl, comfort en brandstofverbruik. 

Een enorm pluspunt aan het automerk Renault is dat het hoogwaardige wagens levert tegen competitieve prijzen. Daarenboven staat onze garage garant voor een uitstekende dienst na verkoop. U kan met al uw vragen of opmerkingen bij ons terecht.

Enkele personenwagens uit ons assortiment van Renault:

Ga voor een bedrijfswagen van Renault

Zowel bedrijfseigenaars die hun wagenpark willen uitbreiden als zelfstandige ondernemers die een betrouwbaar voertuig zoeken, zitten bij Garage Van Bortel Kontich goed. Dankzij onze samenwerking met Renault kunnen wij u uitzonderlijke voorwaarden op maat van uw firma beloven.

Wanneer u in onze autoshowroom langskomt, kunnen we u met raad en daad bijstaan om het juiste model uit te kiezen. Net als bij personenwagens kan u op een onberispelijke dienst na verkoop rekenen nadat u een bedrijfswagen van Renault in onze garage heeft aangekocht.

Enkele bedrijfswagens uit ons assortiment van Renault:

Mocht u een budgetvriendelijk(er) alternatief willen aankopen, kunnen wij u het gamma van Dacia aanraden.

Een wagen van Renault aankopen?

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom!