top of page
Renault Mégane E-tech.jpg
Renault logo

Ruim aanbod Personenwagens van Renault in de regio Kontich, Antwerpen

Van gezinswagen tot minibus

Renault strijdt jaarlijks mee om de titel van best verkopende personenwagen in België. Terecht, want het Franse merk biedt uitstekende wagens aan competitieve prijzen. Daarnaast vindt u bij Renault sowieso de wagen die u zoekt, ongeacht waarvoor u hem wilt gebruiken. Bent u bezig met gezinsuitbreiding en zoekt u een betrouwbare gezinswagen of heeft u meer ruimte nodig en kiest u voor bijvoorbeeld een Renault Trafic?

Als erkend dealer van Renault biedt Garage Van Bortel in Kontich, Antwerpen de beste voorwaarden voor uw nieuwe wagen. Niet alleen bieden we u professioneel advies, maar we leveren ook een uitstekende service tijdens en na de verkoop. Zo kunt u de komende jaren met een gerust gemoed de weg op.

Op en top familiewagens

Het succes van Renault? Dat ligt hem in het feit dat het de focus op familiewagens niet verliest. Terwijl andere gereputeerde merken zich vaak richten op de grotere SUV's biedt Renault klassieke gezinswagens voor doorsnee gezinnen. Denk maar een Renault Espace of een Grand Scénic.

Wie een Renault koopt, is vaak verkocht voor het leven. Niet alleen is het een betaalbaar merk, maar het comfort en de looks van bijvoorbeeld een Clio moeten niet onderdoen voor de duurdere merken. In onze garage in Kontich hebben we een ruim assortiment aan personenwagens staan. Hier kunt u steeds terecht voor een bezichtiging of advies.

Bent u op zoek naar een nieuwe personenwagen? Bekijk dan het aanbod van Renault.

bottom of page