top of page
Renault logo

Auto huren regio Antwerpen? Kies voor de autoverhuur van Garage Van Bortel in Kontich

Dacia Logo

Autoverhuur personenwagens en minibussen

Wilt u een auto huren voor een periode van maximaal 30 dagen? Garage Van Bortel in Kontich, Antwerpen heeft een ruim aanbod aan personenwagens en minibussen te huur voor wie (tijdelijk) zonder auto zit, een verhuis heeft gepland of op vakantie wil vertrekken, maar dit liever niet met zijn eigen wagen doet. Dankzij de uitstekende service van onze autoverhuur zit u in een mum van tijd in uw huurwagen. Indien u dit wenst, wordt uw huurwagen aangevuld met extra's zoals dakstaven, dakkoffers, winterbanden en meer.

Reserveren kan makkelijk online. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw aanvraag en brengen uw huurwagen in orde zodat u kunt vertrekken zonder zorgen.

Voorwaarden en prijzen

Bij Garage Van Bortel is het mogelijk om een wagen te huren voor een maximumduur van 30 dagen. De huurder moet minstens 23 jaar zijn, wonen in de provincie Antwerpen en in het bezit zijn van een geldig Belgisch paspoort en rijbewijs. Een auto huren kan al vanaf de prijs van 42 euro per dag. Wel vragen we bij iedere reservatie een voorschot van 125 euro per wagen om deze te kunnen bevestigen, alsook een waarborg van 350 euro voor een kleine wagen of 500 euro voor een grote wagen. Deze waarborg kan worden betaald bij afhaling met de kredietkaart. Bij iedere reservatie krijgt u de wagen mee met een volle brandstoftank. We verwachten dan ook dat onze klanten deze volgetankt terug afleveren.

Al onze algemene richtlijnen voor wagenverhuur hebben wij voor u hieronder op een rij gezet:

Huurperiode voor maximaal 30 dagen.

De huurder dient minimaal 23 jaar oud te zijn en is in het bezit van een geldig Belgisch paspoort en rijbewijs.

De huurder dient in de provincie Antwerpen te wonen.

De huurder dient steeds bereikbaar te zijn via GSM of vaste telefoonlijn.

Wij vragen een voorschot van €125 per wagen om de reservatie te bevestigen.

Per huurwagen is er een waarborg te betalen: €350 voor kleine wagens en €500 voor grote wagens, met kredietkaart. Deze wordt betaald voor of bij afhaling van de wagen en wordt na het einde van de huurtermijn teruggestort.

De wagens worden met een volle brandstoftank afgeleverd en moeten ook zo teruggebracht worden. Indien dit niet gebeurt, wordt deze u later gefactureerd.

Voor afhaling zijn de wagens grondig gereinigd en dienen ook zo teruggebracht te worden. Voor het niet-reinigen van de wagen rekenen wij een forfait van minimum €35 aan.

Het volledige huurbedrag wordt betaald voor of bij afhaling van de wagen.

Bij annulatie wordt het voorschot niet terugbetaald.

Indien u met de wagen naar het buitenland gaat, dient u dit ons vooraf te melden. De wagen is volledig verzekerd, maar wij raden u wel aan een reisbijstandsverzekering af te sluiten voor de inzittenden en uw bagage.

Alle wagens zijn omnium verzekerd met een vrijstelling van €650 die bij ongeval in onrecht ten laste komt van de huurder.

Wenst u een personenwagen of minibus te huren in de regio Antwerpen? Reserveer dan nu uw huurwagen bij Garage Van Bortel in Kontich.

bottom of page