top of page
Renault logo

Tweedehandsauto kopen regio Antwerpen? Bekijk onze tweedehandswagens van Renault en Dacia

Dacia Logo

Top-occasies kopen

Op zoek naar een nieuwe personenwagen of bedrijfswagen, maar mag het niet te veel gaan kosten? Garage Van Bortel in Kontich is een erkend dealer in de regio Antwerpen en verkoopt occasies van de merken Renault en Dacia voor een gunstige prijs. Zo kunt u vaak al een tweedehandsauto Renault Clio of een tweedehands Dacia Duster kopen voor een fractie van de nieuwprijs, terwijl de wagen nog in prima staat verkeert. Alle auto's uit onze stock worden zorgvuldig gecheckt en hersteld indien nodig, zodat u de garage uitrijdt met een gerust gemoed.

Toch een probleem met de wagen? Dan herstellen we dit meteen met de garantievoorwaarden. Bij Garage Van Bortel zijn we immers gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van occasiewagens.

Betrouwbare tweedehandswagens

Er zijn tal van plaatsen waar u tegenwoordig een tweedehandswagen kunt kopen. Denk maar aan het internet of een advertentie in de krant. Hierbij weet u echter niet altijd waar de auto precies vandaan komt en of deze nog in goede staat verkeert. Koop daarom uw tweedehandswagen bij een erkende dealer als Garage Van Bortel in Kontich. We garanderen u dat u nog vele duizenden kilometers zult kunnen rijden met uw aankoop zonder problemen. Op die manier bent u pas echt verzekerd van een goede investering

In ons aanbod vindt u gegarandeerd de wagen die u zoekt. Of u nu een Renault wenst met weinig kilometers op de teller of een Dacia die weinig eigenaars heeft gekend. Hebben we de wagen die u zoekt niet in ons aanbod? Geen probleem, dan zoeken we naar de perfecte tweedehandsauto voor u! Bij ons bent u immers verzekerd van de beste service.

Op zoek naar een tweedehands Renault of een tweedehands Dacia? Kom langs bij Garage Van Bortel in Kontich.

bottom of page