top of page
Zoeken
  • Garage Van Bortel

Waarom niet eens met de wagen op vakantie?

De voordelen van een huurwagen


Zeg nu zelf, wat is er leuker en avontuurlijker dan een mooie roadtrip of autovakantie? Uw eigen tijd, uw eigen ritme, uw eigen plannen, u beslist het allemaal en als u opeens van gedachten verandert… dan past u de plannen gewoon aan! Ultiem gemak en ultieme vrijheid gecombineerd tot de ideale vakantie met een partner, een groep vrienden, of met de familie.


vakantie met een minibus

Om optimaal te genieten van uw roadtrip is het natuurlijk wel van belang dat u kan rekenen op een comfortabel voertuig. In de meeste gevallen is dat uw eigen wagen, maar ondanks het feit dat u er graag in rijdt, is deze misschien niet bij uitstek geschikt voor het afleggen van (hele) lange afstanden. Dat geldt, bijvoorbeeld, voor wat oudere wagens, maar ook voor elektrische voertuigen, zeker als u van plan bent om te reizen door regio’s waar oplaadpalen en -stations nog niet zo veel voorkomen. Echter, geen zorgen, want een huurwagen van Garage Van Bortel biedt de perfecte oplossing.


All-in huurwagen van Van Bortel in Kontich

Bij Garage Van Bortel vindt u een ruim en zeer goed onderhouden aanbod personenwagens en minibussen voor verhuurperiodes van maximaal dertig dagen. Meer dan genoeg om een prachtige roadtrip mee te plannen dus!


· Al onze huurwagens worden all-in verhuurd, dus inclusief reisbijstand en omniumverzekering, zodat u met een gerust hart op reis kan.

· Bij Garage Van Bortel vindt u ook grotere personenwagens met plek voor maximaal zeven inzittenden, inclusief chauffeur.

· Wij kunnen als gewenst uw huurwagen voorzien van verschillende handige extra’s, zoals winterbanden, dakkoffers en dakstaven.

· Ook voor langere autovakanties en roadtrips kan u terecht bij Van Bortel, want u kunt kiezen voor een verhuur van maar liefst 30 dagen.

· U hoeft ook niet bang te zijn dat de kosten de pan uit zullen rijzen, want wij verhuren al topwagens vanaf 42 euro per dag.Ook op vakantie met een huurwagen? Neem meteen contact op met Garage Van Bortel!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page