top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFCR Media

Samen op weg in een van onze minibusjes!

Op vakantie met een minibus

Kijkt u al uit naar uw volgende vakantie? Heel wat reizigers kiezen ervoor om met de auto op vakantie te vertrekken. Maar heeft u er al eens aan gedacht om een minibus te huren voor uw volgende trip?


vakantie met een minibus

Waarom een minibus huren voor uw vakantie

Heel wat reizigers verkiezen een eigen vervoersmiddel zoals een wagen boven het openbaar vervoer ter plaatse. En inderdaad, eigen vervoer geeft u heel wat meer vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Maar is uw eigen wagen groot en comfortabel genoeg om uren mee te rijden? Het huren van een minibus heeft heel wat voordelen. Niet alleen kan een minibus tot wel negen personen vervoeren, waardoor u gemakkelijk de rit kunt delen met vrienden en dus benzinekosten uitspaart. Ook de laadruimte is bij een minibus aanzienlijk groter dan bij een standaard personenwagen. Tegelijkertijd vermijdt u dat uw wagen heel veel kilometers moet afleggen op een korte tijdspanne. Een minibus huren voorziet u van een wagen die in de beste conditie is en waardoor u minder risico loopt op panne onderweg.


Een minibus huren is zo geregeld

Iedereen met een minimumleeftijd van 23 jaar in het bezit van een Belgische identiteitskaart en een rijbewijs kan een minibus huren. Reserveren gaat gemakkelijk online, waarbij u de voorkeuren van de bus op kunt geven. Zo staat deze voor u klaar wanneer u deze nodig heeft. In de meeste gevallen leveren verhuurbedrijven de minibus met een volle tank en verwachten ze deze volledig bijgetankt terug. Een minibus huren kan vaak voor een maximumperiode van 30 dagen, waardoor het een ideale optie is om mee op vakantie te gaan.


Huur een minibus bij Garage Van Bortel

Garage Van Bortel in Kontich heeft een ruim aanbod aan minibussen van het merk Renault en Dacia die beschikbaar zijn voor verhuur. Alle wagens zijn in de beste staat en kunnen worden aangevuld met dakkoffers en winterbanden.


Minibus huren? Reserveer online bij Garage Van Bortel in Kontich.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page