top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFCR Media

Onze stockwagens staan voor u klaar in onze showroom

Stockwagen: tussen nieuw en tweedehands

Is uw huidige wagen aan vervanging toe? Twijfelt u tussen een nieuwe wagen en een tweedehandswagen? Dan is het mogelijk interessant om te kiezen voor het beste tussen twee werelden en te gaan voor een stockwagen.


onze showroom

Waarom een stockwagen interessant is

Wanneer u zoekt naar een nieuwe wagen is het vaak afwegen tussen een duurdere nieuwe wagen die u helemaal op maat kan laten bouwen of een goedkopere tweedehandswagen die mogelijk reeds gebruikssporen vertoont. Er is echter nog een derde optie waar niet iedereen rekening mee houdt. Kiezen voor een stockwagen is kiezen voor het beste van beide werelden. Een stockwagen is even nieuw als een fabriekswagen, maar gaat vaak gepaard met heel wat extra voordelen. Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs dus. En daar stoppen de voordelen niet, want in tegenstelling tot een fabriekswagen hoeft u geen 3 tot 4 maanden te wachten, maar staat de wagen meteen voor u klaar. Ook qua aanbod doet een stockwagen niet onder, want de meeste erkende dealers hebben een ruim assortiment aan stockwagens.


Op welke financiële voordelen mag u rekenen?

De meeste dealers hanteren graag een gezonde stockrotatie, waardoor stockwagens beduidend goedkoper zijn dan fabriekswagens. Niet alleen profiteert u van scherpe prijzen, maar vaak komen daar ook nog eens extra kortingen bij, van stockpremies tot saloncondities. Meer dan reden genoeg dus om even rond te neuzen bij stockwagens.


Bekijk de stockwagens van Garage Van Bortel

Als erkend dealer van de merken Renault en Dacia heeft Garage Van Bortel een ruim aanbod aan stockwagens staan in zijn showroom in Kontich. Deze worden vaak met interessante promoties verkocht. Door het ruime aanbod aan stockwagens hoeft u niet in te boeten op de opties die u wenst.


Nieuwe wagen nodig? Bekijk de Renault en Dacia stockwagens van Garage Van Bortel in de showroom in Kontich.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page