top of page
Zoeken
  • Garage Van Bortel

Je rijdt al elektrisch maar wil toch met de wagen op verlof?

Bijgewerkt op: 3 jan.

Op reis met de wagen

vakantie met een minibus

Rijbereik en tijdig laden, het zijn de twee belangrijkste kopzorgen voor elektrische autorijders. In een benzine- of dieselwagen moest je hier weinig of geen rekening mee houden. De actieradius van een elektrische auto verschilt per model en hangt af van een aantal factoren zoals jouw persoonlijke rijstijl, het weer en of je veel op de snelweg rijdt.


De meeste elektrische wagens houden het enkele honderden kilometers uit. Maar wat als je op reis wil vertrekken met de wagen? Het betekent dat je veel langer onderweg bent, rekening houdend met de wachttijden tijdens het laden. Snelladers zijn meestal te vinden buiten de steden en langs de snelwegen. Hoewel een snellader oplaadt in 20 tot 30 minuten, kun je een elektrische auto tot slechts 80% opladen. Je kijkt dus best naar een alternatief om met de wagen naar het buitenland te reizen.


Al gedacht aan het huren van een wagen voor je reisverplaatsing? Bij Garage Van Bortel in Kontich kan dit.


Verhuur thermische wagens

Thermische auto’s zijn uitgerust met een diesel- of benzinemotor, een traditionele wagen dus. Deze brandstofauto die op diesel, benzine of gas rijdt, heeft altijd een verbrandingsmotor. De technologie zet thermische energie of warmte om in mechanische energie die de auto laat bewegen.


Je laat de elektrische wagen op stal en gaat naar het buitenland in een gehuurde thermische auto van onze garage in Kontich voor korte of lange tijd, met brandstofmotor. Je kunt onze wagens huren voor een periode van maximaal 30 dagen.


Dankzij de uitstekende service van onze autoverhuur, zit je in een mum van tijd in jouw thermische huurwagen. Als je dit wenst, vullen we de huurauto aan met extra’s zoals dakrails, dakkoffers en meer. Voor reizen tijdens de winter zorgen we voor winterbanden


Reserveer nu alvast jouw thermische wagen op de verhuurpagina van Garage Van Bortel in Kontich6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page