top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFCR Media

Het nieuwe gamma van Renault & Dacia

Bijgewerkt op: 28 jul. 2021Nieuwe wagen kopen Niemand zal ontkennen dat een tweedehands wagen goedkoper is dan een nieuwe wagen. Toch zijn er heel wat redenen waarom het interessanter is om een nieuwe wagen te kopen. Bij uw Renault verdeler in Antwerpen of uw Dacia verdeler in Kontich vindt u het nieuwste gamma.

Waarom kiezen voor een nieuwe wagen De aankoop van een nieuwe wagen heeft heel wat voordelen ten opzichte van een tweedehandswagen. Bij een nieuwe wagen wordt de auto volledig op maat gebouwd, waarbij u alle opties en extra's zelf uitkiest. Ook qua verbruik scheelt een nieuwe wagen. Zo rijdt een nieuwe wagen zuiniger en hoeft u (nog) geen rekening te houden met eventuele beperkingen qua milieunormen in steden.

Waarom een Renault verdeler in Antwerpen of een Dacia verdeler in Kontich? Renault is een van de betere Europese fabrikanten wat wagens betreft. Niet voor niets strijdt het jaarlijks mee om de titel van best verkopende personenwagen in België. Wie een Renault koopt, kiest dan ook voor een betaalbare wagen die u heel wat jaren rijplezier bezorgt. In tegenstelling tot veel andere merken heeft het Franse autobedrijf nooit de focus verloren op de doorsnee gezinnen die op zoek zijn naar een klassieke gezinswagen. Dacia daarentegen maakt onderdeel uit van de Renault-groep en wordt gezien als een goedkoper alternatief voor een Renault. Minder betalen voor evenveel kwaliteit dus. Neem vandaag nog een kijkje bij uw Renault verdeler in Antwerpen of uw Dacia verdeler in Kontich. Koop een Renault of Dacia bij Garage Van Bortel Garage Van Bortel is een erkende Renault verdeler in Antwerpen en Dacia verdeler in Kontich. Daarom heeft hij niet alleen het grootste aanbod, waaronder de laatste nieuwe modellen, maar hij biedt deze ook aan de beste voorwaarden aan. Hij geeft u graag advies omtrent modellen zoals de Renault Espace, de Grand Scénic of een Renault Clio. In het aanbod vindt u verschillende personenwagens, van gezinswagen tot minibus. Op zoek naar een betrouwbare wagen die u geen financiële kater bezorgt? Bekijk het nieuwe gamma van Renault en Dacia bij Garage Van Bortel in Kontich.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page