top of page
Renault logo

Onderhoud en herstellingen Renault & Dacia regio Kontich, Antwerpen

Dacia Logo

Houd uw wagen in optimale conditie met een regelmatig onderhoud

Om uw wagen in de beste conditie te houden, is een regelmatig onderhoud vereist. Garage Van Bortel Kontich is niet alleen een erkende dealer, maar biedt ook een uitstekende afterservice. Omdat wij uitsluitend met Dacia en Renault werken, zijn we de uitgesproken autowerkplaats voor het onderhoud van uw Renault of Dacia regio Antwerpen.

Ons team kent uw wagen tot in de details, waardoor we snel en professioneel onderhoud kunnen uitvoeren. Geen lange wachttijden of dagen zonder auto. Nee, met onze hoogwaardige apparatuur bent u zo weer de baan op en blijft uw wagen presteren in de beste conditie.

Herstellingen bij Dacia en Renault

Niet alleen is er een regelmatig onderhoud nodig, maar ook een ongeluk is gauw gebeurd. Garage Van Bortel in Kontich voert reparaties uit aan het koetswerk van uw wagen of vervangt uw voorruit indien beschadigd. Bij kleine beschadigingen aan uw wagen kunnen we dit herstellen met spot repair. Dit is een goedkope en snelle manier om uw wagen te herstellen. Als erkend dealer zijn we de beste keuze voor het herstellen van uw Renault of Dacia.

Bent u op zoek naar winterbanden voor komende winter of zijn uw huidige banden aan vervanging toe? In onze ruime stock hebben we ongetwijfeld de juiste set banden die ervoor zorgt dat u weer comfortabel en veilig de weg op gaat.

Heeft uw Dacia of Renault een onderhoud nodig of heeft hij schade opgelopen? Kom langs bij Garage Van Bortel in Kontich.

bottom of page