top of page
Jogger 2022.webp
Dacia Logo

Nieuwe wagen kopen? Garage Van Bortel Kontich heeft een ruim gamma van Dacia voor de regio Antwerpen

Dacia, de goedkope maar erg degelijke wagen

Wenst u een nieuwe wagen te kopen en u bent op zoek naar een goedkope maar toch kwalitatieve wagen, dan komt u ongetwijfeld uit bij het merk Dacia. De slogan ‘veel auto voor weinig geld’ zegt dan ook alles. Dacia staat bekend als het budgetvriendelijke merk van de Renault Groep, en Garage Van Bortel Kontich, Antwerpen biedt u het ganse gamma aan. Ondanks de lagere prijzen, maken modellen als de Dacia Duster, Logan MVC of de Sandero gebruik van de technische expertise van Renault. Kortom, u koopt eigenlijk een wagen van Renault-kwaliteit voor de prijs van een Dacia.

Naast de technisch hoogstaande kwaliteit biedt de Dacia ook heel wat binnenruimte, wat deze erg praktisch in gebruik maakt. Zijn eenvoud en gemak in onderhoud zijn enkele van zijn grootste troeven.

Koop uw wagen bij een erkende Dacia dealer

Garage Van Bortel in Kontich, Antwerpen is een erkende dealer van Dacia wagens en biedt een ruime stock aan nieuwe wagens voor zowel particulieren als bedrijven. Niet alleen verkopen we Dacia wagens van hoge kwaliteit, maar we bieden ook de uitstekende service voor en na de verkoop waar het merk voor gekend staat. Met het betaalbare onderhoudsprogramma en de expertise van ons team bent u verzekerd dat u steeds terecht kunt bij een professional die uw wagen van binnen en van buiten kent.

Als erkende dealer bieden we de kwaliteit en service waar Dacia om bekend staat, een rol die we met veel trots vertegenwoordigen. Kortom, de beste keuze voor wie een Dacia wil kopen.

Bent u op zoek naar een nieuwe Dacia? Kom langs en neem een kijkje bij de stockmodellen van Garage Van Bortel in Kontich.

bottom of page