top of page
renault Trafic.webp
Renault logo

Ruim aanbod aan Renault bedrijfswagens regio Kontich, Antwerpen

Betrouwbare bedrijfswagens

Op zoek naar een comfortabele bedrijfswagen voor uw medewerkers of zoekt u als zelfstandige een minibus die ruim en betaalbaar is? De bedrijfswagens van Renault genieten een stevige reputatie in de autowereld en dat is ook heel wat bedrijven zelf niet ontgaan. Garage Van Bortel Kontich, Antwerpen is dé specialist! Met een ruim assortiment aan minibussen, zoals de Renault Trafic, Kangoo of Master, heeft u heel wat keuze voor de aankoop van uw bedrijfswagen.

Zo biedt Renault steeds uitzonderlijke voorwaarden voor professionals en bent u verzekerd van een uitzonderlijke service tijdens en na de verkoop. Op die manier bent u verzekerd van een nieuwe betrouwbare werkkracht voor uw onderneming.

Een bedrijfswagen op maat van uw bedrijf

Wilt u uw personeel extra voordelen bieden met een bedrijfswagen of zoekt u als zelfstandige een bestelbus met veel ruimte? Renault staat bekend om zijn grote aanbod aan bedrijfswagens. Als erkend dealer beschikt Garage Van Bortel in Kontich over Renault bedrijfswagens van alle soorten. Van de modieuze Renault Clio tot een Renault Master.

We beschikken over een grote stock aan bedrijfswagens met tal van uitvoeringen. Ons team van experts kan u adviseren over uw aankoop of een bedrijfswagen op maat voorzien. Zo bent u verzekerd van een aankoop die voldoet aan al uw vereisten.

Op zoek naar een Renault bedrijfswagen in de regio Antwerpen? Kom langs bij Garage Van Bortel in Kontich.

bottom of page